27 January 2004

anyer

carita beach

to the beach, beibiiihhh.... kenang-kenangan minggu kemarin..

its wednesday already today.. cant wait for another weekend.. live for weekends...

bicara weekend, kayaknya satu weekend di kalender februari dah dibooking sama juragan peniti alam... asoy, hehehe...

reading for this week: folklore... interesting backstage stories of apple inc

virus

hebat, hebat... penuh deh mailbox gara-gara benda itu... jago deh nyang mbikin.. salute, salute.. :P

19 January 2004

ngantuk

utara gunung pancar dari arah barat.. jam 6:25 pagi

udah dua minggu, tiap pagi di bangku ini.. ngantuk

apa perlu kopi?

15 January 2004

hosting disabled

my web hosting provider has just disabled access to my web mail and control panel, so i dunno whether the ftp access is disabled too (therefore this posting may or may not be posted on d halaman coklat)..

if i may to rant, the stupidity is on their side... their billing statement had stop coming for months.. when the billing was first ceased to come, i've ask them thru email asking about my billing details (the outstanding amount, payment due date etc).. no response... send them email again.. and still no response... [at one point i tought the company was simply out of business.. or having screw-ups on their management]

till early this month, on 6th, they sent an invoice... i guess they expect me to pay them asap cos it is just 10 days now and i'm planning to send them the money on the 26th. they just disabled my access... jeez, gimme a break...

the heck, i'm the customer.. i'm giving them, and in this capitalist world that makes me deserve to be heard.. or i just simply give my money onto someone else's pocket.. huh.. [i guess now i can see singcat.com to be a much cheaper webhosting provider while providing more features]

enough rant... i'll just send a complaint email to their billing officer...

update: ftp access is disabled too, so i guess this post will not shows on my web site.. ahh, crap

update part zwoi: "rekan support kami akan segera mengaktifkan account anda"... let see if this works...

update part drei: ftp is back on again now.. finally

14 January 2004

3in1

kemarin sore saat mo njemput neng, di blok s ada kancil... sepintas kepala benda itu kayak helicak, tapi bannya empat.. bentuknya culun dengan lampu depan yg kayak bajay bener.. hehe.. sayang kamera lagi tersimpan rapi dalam tas di bangku belakang, jadi gak sempet ceprat cepret...

hari ini heboh bener soal busway.. dari jumlah 'turis' yang melebihi proyeksi, sampe turis turisnya ogah turun di tujuan.. hehe.. memang naik bisnya itu yg jadi tujuan wisata.. :)

btw, mulai februari depan si leeloo nggak bisa masuk jakarta tiap selasa.. alamak.. dari bogor ke pancoran naik bis umumnya apa ya?

12 January 2004

nothing

never test for an error condition you don't know how to handle. -- steinbach

never ask question which you aren't ready for the answer -- me?

mumpung mamah lagi arisan

sabtu pagi kemarin, ibu-ibu pkk di rt sayah jalan-jalan ke ciater untuk arisan dan ngerumpi. selagi ibu-ibunya sibuk dengan urusannya, beberapa anak-anak mereka diam-diam 'nyemplung' ke sungai untuk mandi-mandi air panas. waduh, jadi ngiri dan pengen nyebur guah...

gunung gede

ngomongin "pengen", pengen juga naek gunung gede lagi... atawa tracking pun okeh. ollie, balq.. kumaha yeuh, jadi gak nih rencana jalan2nya? :)

08 January 2004

ngelamun

if i can see what i could imagine, can i imagine what i could see?

07 January 2004

3in1

horeee!!! hiduppp three in oneeee!!! hidup buswaayyy!!! hidup bapak gubernur!!! hidup em ar tiiiii!!!!! huhuuuuuuuu

*sarkasm mod enabled*

jalan berangkat n pulang kantorrrrrrr mangkin macet ajaaa, huahahahahahaha